Mesterséges intelligencia alapú lakberendező kérdező szoftver

A lakberendezésben komoly fejtörést okozhat a lakásunk stílusának kiválasztása, a bútorok és dekorációk beszerzése, a színek összehangolása mind időigényes és bonyolult feladat lehet. Szerencsére a mesterséges intelligencia (MI) fejlődése új lehetőségeket nyitott meg a lakberendezés területén is.

Esettanulmány

Lakberendező ügyfelünk, egyre növekvő ügyfélkörrel szembesült ami egyben kihívások elé is állította. A munkafolyamat során jelentős időt emésztett fel az ügyfelekkel való egyeztetés: a stílus és preferenciák feltárása, a költségvetés megbeszélése, a lakás adottságainak áttekintése. Ez gyakran elhúzta a tervezési folyamatot, és kevesebb időt hagyott a kreatív munkára, a koncepció kidolgozására és a tervek finomhangolására.

Ezen túlmenően további nehézséget jelentett, hogy az ügyfelek ízlése, elképzelése a tervezési folyamat során olykor változott. Előfordult, hogy a már elkészült tervekhez képest újabb igények merültek fel, ami a munkafolyamat ismétlődéséhez, áttervezéshez vezetett. Ez nemcsak időigényes volt, de frusztrációt okozott mind a lakberendező, mind az ügyfél számára.

A kihívások megoldása

A hatékonyabb munkafolyamat és a gördülékenyebb tervezés érdekében egy innovatív megoldásra volt szükség.

Ekkor merült fel az ötlet:

Mi lenne, ha egy mesterséges intelligencia által vezérelt szoftver végezné el az előzetes egyeztetést?

Segíthetne az előzetes egyeztetés automatizálásában, feltehetné a szükséges kérdéseket, feltárhatná az ügyfélhez igazodó stílust, preferenciáit és költségvetését, és az ügyfél csak akkor kerül a lakberendezőhöz, ha már egy jól körülhatárolt elképzeléssel rendelkezik.

A szoftver bevezetése

Cégünk a megbízás során elkészítette az MI alapú lakberendező kérdező szoftvert, majd folyamatos követés mellett beleillesztette a meglévő munkafolyamatokba.

A szoftver a következőket foglalja magában:

 • Kérdőívek
  A szoftver szakpszichológusok által kidolgozott átfogó kérdőíveket tartalmaz, amelyek az ügyfél stílusára, preferenciáira, költségvetésére és a lakás adottságaira vonatkozó releváns információkra kérdez rá.
 • Mesterséges intelligencia
  A szoftver mesterséges intelligenciát alkalmaz az ügyfél stílusának, preferenciájának és költségvetésének meghatározására. Ez alapján pedig koncepciókat dolgoz ki.
 • Ajánlatok
  A szoftver javaslatokat tesz a bútorokra, dekorációkra és a lakás felújítására vonatkozóan, konszignációs listával.
 • Kapcsolatfelvétel
  Amennyiben az ügyfélnek további kérdése van, vagy szeretné megbízni a lakberendezőt a projekttel, a szoftver összeköti az együttműködő partnereket és továbbítja az elérhetőségeket.

A szoftver bevezetésének eredményei

Az alkalmazás használata jelentősen javította a munkafolyamatok hatékonyságát. A tervezési folyamat optimalizáltabb lett, a lakberendező több időt tud fordítani a kreatív munkára, és azokkal az ügyfelekkel dolgozik, akik már egy jól körülhatárolt elképzeléssel rendelkeznek. A szoftvernek köszönhetően a lakberendező ügyfélkörének bővülését is tapasztalhatjuk.

Összefoglalva

A mesterséges intelligencia több területen is segítségünkre lehet, jelen esetben a lakberendezést forradalmasítja. A szoftver felgyorsítja a tervezési folyamatokat és hatékonyabb ügyfélkezelést biztosít. A használat mind a lakberendező, mind az ügyfelek számára előnyökkel járt, és hozzájárult a gördülékenyebb, eredményesebb projektek megvalósításához.

Bízd ránk szoftverfejlesztési projektedet, és mi garantáljuk, hogy olyan szoftvert készítünk, amely tökéletesen illeszkedik az üzleti igényeidhez, és hozzájárul a sikereidhez!

Kérj ingyenes konzultációt!

Miért válassz minket?

 • Tapasztalt csapat: Szakértő csapatunk tagjai több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés és az üzleti igények feltérképezése területén.
 • Széleskörű szolgáltatások: Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a koncepciótól a kivitelezésig és a karbantartásig.
 • Elkötelezettség: Elkötelezettek vagyunk a sikered iránt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a projekted a lehető legjobban sikerüljön.